Ben Affleckin valinta tyrmättiin rajusti – nettikritiikki kasvoi räjähdysmäisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harvoin näyttelijävalinnat herättävät verkossa yhtä paljon keskustelua kuin äsken julkistettu tieto siitä, että Ben Affleck tähdittää seuraavaa Batman-roolia Man of Steelen jatko-osassa. Ihmiset äityivät arvostelemaan valintaa kovasanaisesti niin Facebookissa kuin Twitterissä.

Eniten huolta aiheuttaa se, että onko Affleckista Batmanin vaativaan rooliin, sillä lepakkomies tunnetaan monen DC Comics -fanin suosikkihahmona. Twitteriin syntyi pian #BetterBatmanThanBenAffleck-trendi, ja ihmiset liittävät kyseisen hashtagin twiittauksiinsa jopa puolen sekunnin välein. Moni twiittaajista ehdottaa parempia näyttelijöitä Batmanin rooliin, mutta suurin osa ilmaisee vain pettymyksensä jonkinlaisen vitsin kautta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ohjaaja Zack Snyderin mukaan sankarit tulevat ottamaan valkokankaalla mittaa toisistaan Batman vs. Superman -nimellä työstettävässä elokuvassa. Snyder on kommentoinut valintaa sanomalla, että Affleck tarjoaa mielenkiintoisen vastapainon Henry Cavillin Teräsmiehelle.

Näyttelijäkaunotar Jennifer Garnerin aviomiehenäkin tunnettu näyttelijä sai roolin melko yllättäen. Affleckin nimeä ei oltu nähty listauksissa, joissa uumoiltiin Batmanin uutta esittäjää. Muun muassa Ryan Goslingin, Joe Manganiellon, Richard Armitagen ja Josh Brolinin kaltaiset menestysnäyttelijät olivat ehdokkaina haluttuun rooliin.