Celine Dionin ökykoti kuin paratiisi – hintapyyntö 72 500 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin ja eniten tienaaviin laulajatähtiin lukeutuva Celine Dion käväisi taannoin konsertoimassa myös Suomessa. Artistin albumeja on myyty kansainvälisesti yli 200 miljoonaa kappaletta, ja hänen tunnetuin kappaleensa on Titanic-tunnari My Heart Will Go On.

Vuosi sitten rohkeissa mallikuvissa poseerannut supertähti myi taannoin yksityisen saarensa, mutta siitä huolimatta hänen elämästään ei nykyisin luksusta puutu. Celine Dion on nimittäin nyt pannut myyntiin upean ökykotinsa Floridassa, Yhdysvalloissa. Aivan jokaisen kukkarolle Jupiter Islandilla sijaitseva talo ei ole, sillä sen hintapyyntö on tällä hetkellä peräti 72,5 miljoonaa dollaria.

Kanadalainen Celine Dion, koko nimeltään Celine Marie Claudette Dion, on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angelil panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin Dion meni Angelilin kanssa naimisiin ja heille syntyi vuonna 2010 kaksospojat. Heillä on myös 12-vuotias poika Rene-Charles.