Hulk Hogan valmistelee elokuvaa elämästään – haluaa poikansa pääosaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea, muistetaan viime aikoina erityisesti seksivideonsa ansiosta. Mies kävi videosta kiistaa oikeusteitse, ja yritti estää sen julkaisun verkossa. Nyt mies on otsikoissa erilaisen filmipätkän merkeissä.

Entinen showpainija nimittäin suunnitelee omasta elämästään kertovaa elokuvaa. TMZ-viihdesivustolle asiasta jutellut Hulk kertoo, että elokuva on jo tekeillä. Miehellä on jo mielessään sopiva mies esittämään häntä itseään – oma poikansa Nick.

– Hän olisi täydellinen, Hulk Hogan tuumii TMZ:lle.

Vielä ei ole selvää, keskittyisikö elokuva wrestling-tähden painivuosiin vai niiden jälkeiseen elämään. Seksivideonsa myötä otsikoissa lähiaikoina nähty Hulk on tällä hetkellä naimisissa 37-vuotiaan Jennifer McDanielin kanssa. Seitsemän vuotta sitten kuvatulla, ja viime vuonna julkisuuteen nousseella seksivideolla lihaskimppu nähdään petipuuhissa parhaan ystävänsä Bubba the Love Spongen silloisen vaimon Heather Clemin kanssa.

Koko seksivideoskandaali sai kaiken kaikkiaan erikoisia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa ystävältään Bubbalta luvan seksin harrastamiseen tämän vaimon kanssa. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.