Mario Balotelli paidattomana – jalkapallotähti tarjoilee silmänruokaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen jalkapalloilija Mario Balotelli pelaa hyökkääjänä AC Milan -joukkueessa. Super Mario -lempinimelläkin tunnettu futistähti esiintyy nyt ilman paitaa tuoreessa Sports Illustratedin kansikuvassa. Faneille kuvassa ei ole mitään uutta, vaikka silmänruokaa riittääkin entiseen malliin.

23-vuotias Balotelli on nimittäin ahkera julkaisemaan omia kuviaan Twitterissä. Joskus herra esiintyy otoksissaan myös ilman paitaa, joten tuoreimman urheilulehden kansikuva on kaikille Balotellin ihalijoille niin sanotusti tuttua kauraa.

Balotelli pelasi monta vuotta Manchester Cityn paidassa, mutta palasi AC Milaniin tämän vuoden tammikuussa 4,5-vuotisella sopimuksella. Siirtokorvauksen kerrotaan maksaneen 22 miljoonaa dollaria.