Ritan jakkutakin kaula-aukko napaan saakka – eikä mitään alla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jugoslavialaista syntyperää oleva laulajatar Rita Ora kertoi äskettäin, että Jay Z on tiukka työnantaja, joka ei suvaitse lainkaan myöhästelyä. 22-vuotias laulajatar saakin sakot, mikäli ei ole ajallaan tapaamisissa. Nyt neitokainen esitteli elokuun loppupuolen tyyliään New Yorkissa.

Rita Ora oli pukeutunut harmaaseen jakkupukuun, johon kuului tyköistuvan yläosan lisäksi shortsit ja korkokengät. Asiallisen tyylin rikkoi laulajan kaula-aukko, joka hipoi lähes napaa. Jakkutakin alla ei ainakaan valokuvien perusteella ollut muuta kuin tähden omaa ihoa.

Rita Ora paljasti taannoin, että häntä ärsyttää kuulla olevansa ”Britannian Rihanna”. Popparin mielestä hänellä ei ole yhtäläisyyksiä barbadoslaiseen tähteen, koska tällä on esimerkiksi parempi peppu kuin hänellä itsellään.