Amber Heard ei nukkunut öisin – bi-seksuaalisuus muutti tilanteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Johnny Depp palasi taannoin yhteen 27-vuotiaan ex-rakkaansa, näyttelijätär Amber Heardin kanssa. Äskettäin nainen kertoi olevansa ylpeä bi-seksuaalisuudestaan.

Heard seurusteli Tasya van Reen kanssa ennen Hollywoodin kuumimpana miehenä pidettyä Johnny Deppiä. Nyt nainen on kertonut, että hänen nuoruutensa oli täynnä unettomia öitä, kun hän yritti epätoivoisesti salata seksuaalisuuttaan.

Esimerkiksi 17-vuotiaana Amber matkusteli ahkertasti ja etsi samalla itseään. Hän oli kyllästynyt teksasilaiseen tiukkapipoisuuteen, ja lopulta kun hän muutti Los Angelesiin, tajusi hän vihdoinkin löytäneen seksuaalisuutensa. Ensimmäistä kertaa hän tunsi, että pystyi olemaan oma itsensä ja silti ihmiset ymmärsivät häntä. Tämä tapahtui kymmenen vuotta sitten.

– En pystynyt sitä ennen edes nukkumaan, kun jatkuvasti tunsin, että minun on tehtävä asioille jotain, hän kertoi i-D -lehdelle.

Vasta äsken näyttelijätär totesi, ettei kadu julkisesti paljastaneensa olevan bi-seksuaali. Teksasista kotoisin oleva näyttelijätär on tullut vuosien varrella tunnetuksi muun muassa Zombieland ja Jonesin perhe -elokuvista. Heardilla on ollut kysyntää tänäkin vuonna, sillä hänellä on parhaillaan kesken useita elokuvaprojekteja. Tänä vuonna elokuvateattereihin saapuvat neitokaisen Paranoia ja Machete Kills -elokuvat.