Beckhamien esikoinen aloitti seurustelun – pokasi rikkaan perheen tyttären

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään jalkapallouransa lopettaneen David Beckhamin tiedetään vaalivan kaunista Victoria-vaimoaan ja neljää lastaan. Perhe muutti hiljattain takaisin Lontooseen ja nyt perheen vanhin Brooklyn-poika on aloittanut seurustelemisen.

Perheen 14-vuotias Brooklyn on jo pitkään pitänyt yhteyttä brittiläiseen 15-vuotiaaseen aristokraattityttöön. Nuori pari kuitenkin virallisti suhteensa vasta äskettäin, kun Beckhamit muuttivat takaisin Yhdistyneen kuningaskunnan lipun alle.

Brooklynin tyttöystävän nimi on pysynyt salassa, mutta lähipiiri tietää, että kyseessä on Britannian ylimistöön kuuluva neitokainen, joka käy yksityiskoulua ja asuu Lontoossa Beckhamien tapaan, Daily Mail raportoi.

Victoria on monesti vakuutellut, että tahtoo kasvattaa neljästä lapsestaan tavallisia ihmisiä, mutta vasta äsken äiti itse saapui näyttävästi vanhempainiltaan helikopterilla. Perhe vuokraa tällä hetkellä Lontoossa miljoonakartanoa, mutta etsivät omaa kotia.