Uskomaton takapuoli! Maailman seksikkäin nainen julkaisi tyrmäävän kuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aiemmin Girls Aloud -lauluyhtyeeseen. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutunut Girls Aloud perustettiin vuonna 2002 Popstars-ohjelmassa. Tyttöbändin muita jäseniä olivat Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Äskettäin 30 vuotta täyttänyt Cheryl Cole on paljastanut olevansa riippuvainen tatuointien ottamiseen. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty kaunotar haaveilee siitä, että hänen selkänsä olisi täynnä tatuointeja.

Nyt naisen tatuointiartisti Nikko Hurtado on julkaissut Instagramissa koko takapuolen paljastavan kuvan, jossa esitellään laulajan valtava ruusutatuointi. Laulajan ystävät ovat jo kauan olleet Cherylin tatuointivimmaa vastaan, sillä he uskovat tähden katuvan myöhemmin isoja tatuointejaan.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.