Nainen heräsi koomasta – oli neljännellä kuukaudella raskaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Gemma Holmes ajoi kohtalokkaan onnettomuuden vuosi sitten skootterillaan Englannin Hilpertonissa. 26-vuotias nainen kärsi huomattavista vammoista ja hänet lennätettiin sairaalaan. Lääkärit eivät tällöin uskonneet, että koomaan vaipunut nainen tulisi selviytymään.

Kolme kuukautta onnettomuuden jälkeen Gemma kuitenkin heräsi. Hänelle kerrottiin myös, että nainen oli neljännellä kuukaudella raskaana. Pahaksi onneksi Gemma oli kuitenkin onnettomuuden myötä unohtanut kolme vuotta elämästään, joten myös kohtaaminen lapsen isän kanssa oli pyyhkiytynyt naisen mielestä.

Gemma joutui luonnollisesti shokkiin kuulemistaan uutisista. Lapsen isä löydettiin, mutta hän ei ole yhdistynyt lapsensa äitiin enää romanttisessa mielessä. Lääkärit varoittelivat naista, että lapsen pitäminen saattaisi olla vaarallista hänen terveydelleen, eikä naiselle voitaisi tehdä tarvittavaa selkäleikkausta ennen vauvan syntymää.

Gemma päätti kuitenkin pitää lapsen, ja tahtoi myös jättää kipulääkkeiden ottamisen raskauden ajaksi. Hän synnytti toukokuussa terveen pikkupojan, joka ristittiin Rueben Miracle Holmesiksi. Daily Mailin mukaan nainen on nyt onnellisempi kuin koskaan, vaikka odottaakin parhaillaan pääsyä selkäleikkaukseen. Leikkauksen avulla naisen uskotaan vielä pystyvän kävelemään jonakin päivänä.