Pizzaa vai hampurilaista? 1,2-kiloinen megaburgerpizza yhdistää molemmat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein uutisoineet japanilaisista herkuista, jotka ovat kekseliäisyydessään omaa luokkaansa. Nyt markkinoille loihdittu herkku ei kuitenkaan ole periaasialaista alkuperää. Japanilainen pikaruokaketju on nimittäin ottanut listoilleen hampurilaisen ja pizzan yhdistävän herkun.

megaburgerpizza27082013

Kyseessä on kahden pizzan väliin rakennettu hampurilainen. Jättikokoisen herkun nimi on Megaburgerpizza ja se painaa järisyttävät 1,2 kilogrammaa. RocketNews24-sivuston mukaan kyseinen jättimättö maksaa 19,5 euroa ja sitä saa tilattua Pizza Little Party -nimisestä pizzeriasta vain tietyn ajan.

Japanilaiset ovat yksi maailman hoikimmista kansoista. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan maan väestöstä oli liikalihavia vuonna 2009 vain 3,5 prosenttia, kun Yhdysvalloissa liikalihavia on väestöstä perästi 30 prosenttia, International Business Times kirjoittaa.