Miley Cyrusin kihlattu suitsuttaa avoimesti Jenniferiä: ”Kuuluisuus ei ole muuttanut”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nälkäpeli-elokuvasta viihdemaailman kärkeen ja kovapalkkaisimpien näyttelijänaisten listalle noussut Jennifer Lawrence sai vastikään hehkutusta Lenny Kravitzilta. Mies kertoi näyttelijän olevan ihanan tavallinen superkuuluisuudestaan huolimatta.

Nyt muusikkomiehen kanssa samoilla linjoilla on myös Nälkäpeli-elokuvan vastanäyttelijä ja Miley Cyrusin nykyinen kihlattu Liam Hemsworth.

– Kuuluisuus ei ole muuttanut Oscar-palkinnon voittanutta Jennifer Lawrencea suuntaan eikä toiseen. Hän on täysin samanlainen kuin kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa tavatessamme, Hemsworth jutteli Good Morning America -keskusteluohjelmassa.

– Hän oli ensitapaamisella hyvin eloisa ja toi kuvauksiin mahtavaa energiaa. Kun kuvataan Nälkäpelin kaltaista elokuvaa, joka on täynnä rankkojakin juttuja, on hänen kaltaiset ihmiset hyvin tärkeitä työryhmässä, Hemsworth jatkoi.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä, joten neitokaista voidaan pitää luonnonlahjakkuutena.