Olivia Wilden nakukohtaus hetken päähänpisto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heinäkuussa Yhdysvalloissa ensi-iltansa saaneen Drinking Buddies -komediaelokuvan naistähti Olivia Wilde on viime aikoina korostanut haluavansa olla tunnettu ennemmin näyttelijälahjoistaan kuin kauneudestaan. Silti neitokainen viuhahti tuoreessa elokuvassa omasta tahdostaan.

Kaunis Olivia Wilde säväyttää kerta toisensa jälkeen punaisella matolla. Nyt nainen on paljastanut, että viimeisimmän elokuvan alastonkohtaus oli alun perin hänen oma ideansa ja hetken päähänpisto. 29-vuotias tähti kertoi Splash-lehdelle, että hänelle oli tullut kesken elokuvan nuotiokohtauksen olo, että naisen yksinkertaisesti täytyy juosta lähellä olleeseen veteen alasti. Nainen nautti kertomansa mukaan täysin rinnoin improvisaatiosta.

29-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on oikealta nimeltään Olivia Jane Cockburn, mutta valitsi taiteilijanimensä Oscar Wilden mukaan. Nainen nähdään tänä vuonna valkokankaalla ainakin seitsemässä elokuvassa. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän on nykyään kihloissa komediapersoona Jason Sudeikisin kanssa.