Selena Gomezin tulevaisuus avoinna: ”Viimeinen levy vähään aikaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulajatar Selena Gomez aloitti hiljattain uuden Stars Dance -kiertueensa. Laulajana ja näyttelijänä työskennellyt 21-vuotias neitokainen on on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä jo päättyneestä suhteestaan poptähti Justin Bieberin kanssa.

Vasta äskettäin Selena kertoi, että tahtoisi jossain vaiheessa keskittyä urallaan pelkästään näyttelemiseen, mutta nyt ruskeasilmäinen kaunotar on kaiketi tullut uuden kiertueensa myötä toisiin aatoksiin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Olen nainen, joka vaihtaa mielipiteitään ja ajatuksiaan jatkuvasti. Yhtenä päivänä tahtoisin vain näytellä ja toisena päivänä pelkästään laulaa, hän kertoi Us Magazinelle.

Nainen promoaa parhaillaan uutta Getaway-elokuvaansa, eikä hänellä ole aikomuksia palata hetkeen musiikkistudiolle.

– Tämä on nyt viimeinen levy vähään aikaan. Käyn kiertueella ja keskityn sitten toivottavasti pitkän aikaa pelkästään näyttelemiseen, hän kuitenkin toivoi.

Selena kuvattiin hiljattain uuden kiertueen ensimmäisellä keikalla Vancouverissa. Samalla paljastui, että seksiä tihkuva esitys on ottanut kovasti mallia Britney Spearsin vuonna 2009 Suomessakin käyneestä Circus-kiertueesta, sillä mukana on muun muassa trapetsilla taiteilua.

Selena Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa. Musiikillinen ura käynnistyi vuonna 2006 Brain Zapped -elokuvan tunnuskappaleella. Neitokainen muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan kanadalaiseen Justin Bieberiin, ja äskettäin Selena tunnusti, että poppari on hänen elämänsä mies.