Erin Wasson läpikuultavassa asussa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Wasson on tullut mallintöidensä lisäksi tunnetuksi myös muotisuunnittelijana ja näyttelijänä. Nyt nainen asteli MTV Video Music Awardsien punaiselle matolle erittäin paljastavassa asussa.

Teksasissa syntynyt Erin Wasson oli valinnut asukseen juuri ja juuri hänen kriittiset paikat peittäneen juhlapuvun, joka suurimmaksi osaksi oli läpinäkyvää harsokangasta. Puku ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan ja monet hieraisivatkin silmiään Erinin asun nähdessään. Nainen esiintyi viime vuonna Musen Madness-videolla.

31-vuotias amerikkalainen Erin Wasson on tehnyt pitkän uran mallina ja muotisuunnittelijana. Malliurallaan hän on ehtinyt poseerata lukuisissa lehdissä, kuten Vogue, Flair, Allure, Esquire ja Elle. Lisäksi hänen kuviaan ovat kampanjoissaan käyttäneet muiden muassa Armani, Balenciaga, Cavalli, Gucci ja Karl Lagerfeld. Erin tähditti viime vuonna myös kauhuelokuva Abraham Lincoln: Vampire Hunteria.