San Franciscon hippibussi vie turistit 1960-luvulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

San Francisco tunnetaan erityisesti vaihtoehtokulttuurien kehtona, ja hippiliikettä pidetään yhtenä alueen tunnetuimmista asioista. Nyt kaupunkiin pystyy tutustumaan psykedeelisen Magic Bus -linja-auton kyydissä, joka esittelee kaupungin 1960-luvun näkökulmasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bussikyyti riemunkirjavan auton kyydissä kestää 1,5 tuntia ja sen aikana turistit saavat täyskatsauksen kaupungin eri osiin ja alueisiin. Lisäksi kierroksella näytetään videota 1960-luvun musiikkimaailmasta ja hehkutetaan vapaata rakkautta. Lisäksi bussi on sisutettu välkehtivillä valoilla, jotka luovat psykedeelistä tunnelmaa, Huffington Post paljastaa.

Kierroksen oppaat näyttävät hipeiltä ja toivottavatkin matkan jälkeen osallistujille rauhaa ja rakkautta elämään. Magic Bus -yrityksen nettisivujen mukaan yksi kyytilippu maksaa 50 dollaria, eli 37,50 euroa.