Justin Bieberin äiti huolestunut pojastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinitähti Justin Bieber omisti taannoin käsivarteensa ottamansa silmätatuoinnin äidilleen, sillä laulajalla tiedetään olevan lämmin suhde vanhempaansa. Vasta äsken popparin äiti vakuutti olevansa lapsestaan ylpeä, mutta nyt hän on tunnustanut epäröivänsä joskus poikaansa liittyviä asioita.

Pattie Mallette kertoi People-lehdelle, että vaikka hänen poikansa on täysi-ikäisyyden kynnyksellä, soittaa hän lapselleen joka päivä. Hän myös myöntää olevansa huolestunut laulajapoikansa tekemistä virheistä.

– Jossain vaiheessa on opittava päästämään irti, kun lapsi kasvaa ja vanhemmuus muuttaa muotoaan. Tähän mennessä hänen elämänsä oli myös minun elämääni, ja nyt minun on annettava hänen mennä itsenäisesti. En pysty kontrolloimaan aikuista lastani, Mallette jutteli.

37-vuotias kirjailijaäiti ei kuitenkaan tahdo kommentoida hänen poikaansa liittyviä kohu-uutisia. Hän myöntää, että jokainen vanhempi on varmasti huolestunut jälkikasvustaan, mutta hän pitää tiiviisti yhteyttä poikaansa, ja tietää missä hänen elämässään mennään.

Vaikka Bieberiä vedetään etenkin kiertueen aikana miljoonaan eri suuntaan, pyrkii äiti juttelemaan asioista lapsensa kanssa niin paljon kuin mahdollista. Poppari otti äskettäin käteensä tatuoinnin, jonka kerrotaan esittävän Pattie Malletten valvovaa silmää.