Mies teki sängystään ällistyttävän löydön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuulemme toisinaan tarinoita siitä, kuinka luontoon kuuluvat eläimet ovat päässeet ihmisten asuntoihin. Nyt eräs kettu oli valinnut nukkumapaikakseen lontoolaisen Leon Smithin kainalon ilman, että mies ensin edes huomasi eläintä.

Leon Smith oli keskellä yötä luullut, että hänen vaimonsa oli tullut aikaisemmin yövuorostaan kotiin ja hypännyt heidän yhteiseen sänkyynsä. Leon oli omien sanojensa mukaan tuntenut mukavaa lämpöä ja ryhtyi rapsuttelemaan vierustoveriaan.

Pian mies kuitenkin huomasi, että hänen vieressään makasi kettu. The Sunin mukaan mies ei ollut uskoa silmiään, sillä kettu makoskeli sängyssä rauhallisesti häntä tuijottaen. Lopulta Leon hääti ketun tiehensä kymmenen minuuttia kestäneen tuijotuksen jälkeen. Kettu oli tullut taloon kaiketi kissanluukusta.