Miley Cyrusin pepputanssi sai vanhemmat raivon partaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa vaikuttava televisioneuvosto tarkkailee jatkuvasti suurennuslasilla, mitkä ohjelmat heidän mielestään eivät sovellu jälkikasvun katseltavaksi. Kuten arvata saattoi, puuttui neuvosto nyt MTV:n videogaalassa esiintyneen Miley Cyrusin esiintymiseen.

Miley Cyrus esiintyi MTV Video Music Awards -gaalassa sunnuntaina Yhdysvalloissa. Nuori neitokainen oli pukeutunut erittäin paljastavaan asuun, joka olisi yksinkin riittänyt aiheuttamaan hämmennystä.

Kuva: All Over Press
Kuva: All Over Press

Varsinainen myötähäpeän huipentuma nähtiin kuitenkin Mileyn ja Robin Thicken yhteiskeikalla, kun puolialaston laulaja ketkutti itseään miesmuusikkoa vasten. Katsojat niin yleisössä kuin kotisohvilla järkyttyivät näkemästään ja Mileyn tempaus tuomittiin tapauksen jälkeen laajasti.

Nyt Yhdysvalloissa toimiva The Parents Television Council (PTC) osoittaa sormellaan MTV-televisiokanavaa. Lisäksi PTC:n mukaan gaalan mainostauoilla oli pelkästään seksistisiä mainoksia esimerkiksi kondomeista, eikä tällaista materiaalia ole soveliasta esittää alle 14-vuotiaille.

Ohjelmassa täytyisi heidän mukaansa olla korkeampi ikäraja, sillä Lady Gagan tai Miley Cyrusin esitykset eivät soveltuneet nuorelle yleisölle, Huffington Post raportoi. MTV Video Music Awards esitetään kaikenikäisille sallittuna ohjelmana.