Näyttävä uutuusväri tulevaan iPhoneen – kuvat vuotivat verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että teknologiajätti Apple tuo mahdollisesti seuraavaan iPhoneen sormenjälkitunnistimen, mikä estää puhelimen väärinkäytöksiä. Nyt puhelimesta on paljastunut myös muita mahdollisia ominaisuuksia, kuten uusi väri mustan ja valkoisen lisäksi.

Applen otaksutaan julkaisevan uuden mallinsa jo syyskuun aikana. Techcrunch-julkaisun kolumnisti MG Sieger paljastaa, että hän on kuullut ”useista eri lähteistä”, että seuraava omenapuhelin tulisi olemaan kullanvärinen. Kultainen väritys oli sitkeä huhu jo keväällä, kun julkisuuteen lipsahti kuvia uuden mallin osista.

Kuva: AnoStyle
Kuva: AnoStyle

Sieger myös epäilee, että väri ei välttämättä ole täysin puhdas kulta, vaan muistuttaa enemmän samppanjan sävyä. Applen on arveltu julkaisevan uuden mallinsa 10. syyskuuta ja laite kulkisi nimellä iPhone 5S. Sen lisäksi markkinoille tulisi puhelimen iPhone 5C -niminen halpaversio.

Viime vuoden syyskuussa kauppoihin ilmestynyt Applen iPhone 5 on suosiosta huolimatta saanut osakseen myös kritiikkiä, sillä laitteesta on löydetty lukuisia bugeja ja sen akunkesto on historiallisen huono. Apple kehittelee versiota kuitenkin jatkuvasti paremmaksi. Vastikään vahvistettiin, että iPhone 5 -malli on myös tämän hetken vihatuin puhelin maailmassa. We Are Social -mediayhtiö suoritti tutkimuksensa tarkastelemalla Twitteriä, blogeja ja foorumeja, ja kirjaamalla niillä tehtyjen valitusten määrän.