Maistuisiko? 12 ruokalajin ateria yhdessä säilykkeessä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Säilykeruoat ovat harvoin erityisiä kulinaristisia nautintoja. Nyt eräs uutuuskeksintö on vienyt säilykeruoan aivan uudelle tasolle. All in One -nimellä kulkeva säilykeruoka koostuu nimittäin yhteensä kahdestatoista eri ruokalajista.

Kuva: Chris Godfrey
Kuva: Chris Godfrey

Chris Godfreyn luoma säilyke on ensimmäinen lajiaan. Miehen mukaan hän halusi antaa tavallisille tallaajille mahdollisuuden ”ruokailla kuin kuninkaalliset ilman tiskaamista”. Godfrey kertoo pitämässään blogissa, että ruokakaupat ovat vuosien varrella huonontaneet tarjoamiensa tuotteiden laatua.

Tähän mies haluaa vastata luomallaan 12 ruokalajin säilyketölkillä. Hurjan näköisessä valmisteessa on muun muassa paikallisia juustoja, ranskalaista sipulikeittoa, raviolia ja risottoa. Kaikki ruokalajit eivät kuitenkaan ole pelkästään pääruokia, sillä mukaan mahtuu muun muassa jäätelöllä höystettyä piirakkaa. Toistaiseksi kyseessä on kuitenkin vielä vain prototyyppi.