Ikimuostoinen kosinta kenkäkaupassa – näinkin näyttävästi sen voi tehdä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosinta on yksi elämän ikimuistoisimmista tapahtumista ja toiset miehet suunnittelevat h-hetkeä pitkään. Nyt eräs losangelesilainen mies näyttää kaikille miehille mallia, miten mielikuvituksellisen kosinnan voi toteuttaa vaikkapa tavallisessa kenkäkaupassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kosinnan ei välttämättä tarvitse aina tapahtua romanttisesti illallispöydän ääressä tai henkeäsalpaavasti laskuvarjohypyn yhteydessä. Paul-niminen mies vei Hazel-tyttöystävänsä kenkäkauppaan ostamaan lenkkitossuja.

Mies oli teettänyt rakkaalleen omat vaaleanpunaiset juoksukengät, joissa luki: ”Marry me?”. Nainen yllättyi kengistä niin paljon, että alkoi itkeä hysteerisesti. Lopulta Paul polvistui ja kysyi sormusta ojentaen legendaarisen avioliittokysymyksen. Hazel ei saanut itkultaan loppua, mutta nyökkäsi suostumisen merkiksi ja pariskunta näytti kosinnan jälkeen maailman onnellisimmalta. Lenkkarit jäivät muistoksi kosinnasta.