Tätä ei ole ennen nähty – kuumimmat huippumallit kansikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun maailman kuuluisimmat huippumallit lyöttäytyvät yhteen, on tuloksena henkeäsalpaavan kauniita kuvia. Nyt mallilegendat Christy Turlington ja Amber Valletta nähdään kollegoidensa ohella Interview-lehden syyskuun numeron kansikuvissa.

Otoksissa Christy pitelee kädellään bleiserin alta pilkottavaa povea, ja Amberillakin on käsi paljaalla rinnalla. Niin ikään Stephahie Seymoyr esittelee rintamustaan piukan paljastavassa topissa. Kansikuvissa esiintyvät myös muun muassa Linda Evangelista, Kate Moss, Naomi Campbell ja Daria Werbowy.

Kaikki neitokaiset ovat saavuttaneet menestyksekkään uran catwalkilla ja huippusuunnittelijoiden malleina. He ovat myös ylittäneet perinteisen nuoren malli-iän, koska monet kaunottarista ovat nelikymppisiä tai vanhempia. He todistavat, että seksikkyys ei riipu iästä.