Pilailija iski metroon – matkustajat yllättyivät toden teolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman metroissa ja junissa ollaan totuttu näkemään jos jonkinmoisia performanssitaiteiljoita. Varsinkin New Yorkin metrossa nähdään usein erikoisia esityksiä, tempauksia ja erikoislaatuisia yksilöitä. Nyt eräs metropila leviää verkossa pikavauhtia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pilassa newyorkilaiseen metrovaunuun astuu tyhjän kahvikupin kanssa kulkeva mies. Monen matkustajan ilmeistä näkee heti, että he uskovat luvassa olevan rahattoman miehen surkutarinan kuuleminen. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut surkeuksistaan kertovasta kerjäläisestä.

College Humorin tekemä YouTube-video perustuu nimittäin siihen, että miehellä on kaikki aivan mahtavasti. Hän halusi jakaa kanssamatkustajien kanssa sen, että hänellä on hyvä työpaikka, omakotitalo ja kallista koulua käyvä lapsi. Miehen puhe saa monet hymyilemään, ja moni haluaa kätellä miestä tai heittää hänelle ylävitosen.

– Tämä kuppi kädessäni ei ole kolikoiden kerjäämistä varten. Minulla on niitä omastakin takaa. Se on tässä vain sitä varten että join latteni enkä suostu roskaamaan, erikoisen pilan vetänyt mies julistaa metrossa.