Avioerojen suma! Clint Eastwood eroaa 17 vuoden avioliiton jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuva-alan kovanaamoihin ja menestysohjaajiin lukeutuva Clint Eastwood tunnetaan pitkien suhteiden miehenä. Hänen viimeisin avioliittonsa Dina-vaimon kanssa on kestänyt jo 17 vuoden ajan. Kunnes tuli se kohtalokas päivä, jolloin pari ilmoitti avioerostaan.

48-vuotias entinen TV-juontaja Dina vahvisti asian Us Weekly -lehdelle torstaina. Nainen kertoi, että hän ja 83-vuotias Eastwood olivat eläneet jo yli vuoden erillään. Erosta huolimatta pari säilyy läheisenä ja liitolle laitettiin piste ystävällisissä merkeissä.

– Clint lakkasi rakastamasta Dinaa jo kauan sitten, kertoi lähipiirin ystävä TMZ-sivustolle.

Parilla epäiltiin olevan ongelmia jo aiemmin tänä vuonna, kun Clint näyttäytyi TriBeCa-elokuvafestivaaleilla ilman sormusta. Heitä ei ole myöskään kuvattu yhdessä vuodesta 2011. Aiemmin tänä vuonna Dina hakeutui hoitoon masennuksen ja ahdistuksen takia. Clint ja Dina Eastwood ovat olleet naimisissa vuodesta 1996 lähtien, ja heillä on yhteinen tytär, Morgan.