Epätoivoinen myynti-ilmoitus naurattaa netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset myyvät omaisuuttaa yleensä siksi, että he tahtovat ostaa tilalle jotain parempaa tai päästä yksinkertaisesti vain eoon turhaksi jääneestä roinasta. Nyt erään Harley Davidsoniaan kauppaavan miehen myynti-ilmoitus on noussut netissä vitsiksi.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Useissa verkkopalveluissa julkaistussa valokuvassa nimittäin näytetään myynti-ilmoitus siten, että sen teksti on helposti luettavissa. Ilmoituksessa lukee, että mies tahtoo kaupata moottoripyöränsä, koska hänen rakastajatarensa on raskaana, vaimo tietää asiasta ja lakimies tahtoo rahansa.

Moottoripyörän myyntihinta on 7.800 dollaria, eli 5.850 euroa. Toivottavasti mutkikkaassa tilanteessa oleva mies saa moottoriajoneuvonsa myytyä ja tilanteensa selvitettyä. Moottoripyörä on myynnissä Yhdysvaltojen Indianan osavaltiossa