One Direction ja The Wanted ehkä yhteistyöhön – riidat ovat historiaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction ja The Wanted ovat tämän hetken suosituimpia poikabändejä, ja kummatkin nauttivat erityisesti nuorten neitojen suosiosta. Heidän fanikuntansa on siis varmasti pitkälti samaa, mutta yhtyeiden välillä tiedetään olevan skismaa. Kilpailevat poikabändit ovat haastaneet toisiaan jopa tappeluun.

Nyt The Wanted -yhtyeen Nathan Sykes on kuitenkin yllättänyt poikabändien fanit vihjaamalla, että yhteistyö heidän ja One Directionin välillä olisi silti mahdollista. Sykesin mukaan bändien välinen riita on menneiden talvien lumia, ja hän ei poissulkisi esimerkiksi yhteisen kappaleen tekemistä.

– Eihän sitä ikinä tiedä! Backstreet Boysin ja New Kids On The Blockin lyöttäytyminen yhteen upeaa, ja muitakin mahtavia esimerkkejä yhteistyöstä on olemassa. Ei sitä ikinä tiedä, Sykes vihjasi MTV:lle.

The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground.