Supermalli vilautteli ja vitsaili: ”Ooooh, rinnanalustoimintaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secretin supermalli Nina Agdal joutui äskettäin jätetyksi, kun Maroon 5 -solisti Adam Levine vaihtoi lennosta takaisin eksäänsä Behati Prinsloohon. Agdalin on kerrottu olevan iloinen avioitumista suunnittelevan parin puolesta.

Nyt mallikaunotar on vietellyt Instagram-seuraajiaan kuvapalvelussa julkaisemillaan seksikkäillä otoksilla. Kuvissa Nina on muun muassa mallistudiossa ja vilauttaa rintansa alapuolta kameralle. Neito lomaili äskettäin myös Malediiveilla, josta lisäsi sivustolle bikinikuvan.

– Uh oooh, rinnanalustoimintaa, kirjoitti 21-vuotias Agdal blogiinsa.

Eronsa jälkeen tanskalainen Agdal on menestynyt jopa paremmin urallaan. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Billabong, Macy’s ja Frederick’s of Hollywood -merkkien mallina.