Cheryl Colen pepputatuointi sai äidin shokkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkaisimme hiljattain kuvan brittiläisen laulajatähti Cheryl Colen takapuolen peittävästä tautoinnista. Nainen on kertonut saaneensa ystäviltä ja sukulaisilta kritiikkiä tatuoinneistaan ennenkin, mutta nyt tähden äiti on suorastaan järkyttynyt näkemästään.

Cheryl Colen takamus on nimittäin kauttaaltaan punaisten ruusujen peitossa. Nyt muusikon äiti Joan Callaghan kertoo olleensa kauhistunut nähdessään kuvan lapsensa pepusta. Daily Starin mukaan äiti soitti tyttärelleen ja kysyi: ”Mikä helvetti tuo on?”.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Äiti oli shokissa, koska hän tiesi tyttärensä ottavan lisää mustkuvia ihoon, mutta hän ei voinut aavistaakaan, että lopputulos oli yhtä massiivinen kuin se on. Myös Jodie Marsh on ennättänyt moittimaan Colen ruusutatuointia, vaikka hänellä itsellään on yli 100 tatuointia ihossaan.

Äskettäin 30 vuotta täyttänyt Cheryl Cole on paljastanut olevansa riippuvainen tatuointien ottamiseen. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty kaunotar haaveilee siitä, että hänen selkänsä olisi täynnä tatuointeja.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.