Mies halusi häätää demonit naisesta peniksellään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailma on täynnä epätoivoisesti rakastuneita ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa, että saisivat huomiota ihastukseltaan. Nyt eräs kiinalainen mies on keksinyt käyttää henkimaailman asioita verukkeena sille, että pääsisi rakastamansa naisen kanssa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Huang Jianjun pidätettiin hiljattain, koska hän oli yrittänyt saada ihastustaan kanssaan sänkyyn törkeää vilunkipeliä apuna käyttäen. Mies oli Southern Metropolis Daily -lehden mukaan väittänyt naiselle, että hänen vaginassaan oli ollut henkiä, jotka saisi manattua pois vain miehen peniksen avulla.

Nainen ei allekirjoittanut Huangin ehdotusta, vaan ilmoitti valehtelijasta poliisille. Manaajaa leikkinyt herra väitti virkavallan edustajille, ettei hän olisi voinut kuitenkaan harrastaa naisen kanssa seksiä, koska diabetes estää häntä saamasta erektiota. Toisin sanoen olisiko manaus edes onnistunut?