One Direction pääsi elokuvatähdeksi – haluaa seuraavaksi televisiosarjan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen 3D-elokuva This Is Us tulee Suomessa elokuvateattereihin tämän viikon perjantaina 30. elokuuta. Bändin pojat nauttivat esilläolosta, ja tulevaisuudessa poppareiden orastava elokuvatähteys voikin saada jatkoa omalla televisiosarjalla.

Laulaja Louis Tomlinson jäi taannoin joukkuun BBC-kanavan Impractical Jokers -ohjelmaan ja onnistui vakuuttamaan muutkin pojat siitä, että heillä voisi olla tulevaisuus televisiossa. Poptähdet haluaisivat allekirjoittaa sopimuksen omasta sketsi- ja pilailuohjelmasta.

– Haluamme tehdä TV-pilaohjelman, kuten se ohjelma BBC-kanavalla. Se oli hauska ja täynnä käytännön piloja. Haluaisimme tehdä sellaisen ohjelman, jossa pilailemme julkkisten kanssa, kertoi Tomlinson Daily Star -lehdelle.

Valitettavasti Louisille pitää sanoa, että kyseinen idea on jo viety ja käytetty kertaalleen. Esimerkiksi yhdysvaltalaistähti Ashton Kutcher herätti taannoin julkkiksissa hämmennystä pilailemalla heidän kanssaan Punk’d-ohjelmassa, jossa oli hyvin samankaltainen idea.