Rocktähden vaimo lentokentällä ladattu ase mukana – poliisi julkisti pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ted Nugent ei ole enää vuosiin paistatellut otsikoissa, mutta nyt hänen nimensä on tullut esiin perin erikoisessa tilanteessa. Rokkarin vaimo Shemane Ann Nugent on nimittäin pidätetty lentokentällä, kun hänen hallustaan löydettiin yllättäen ladattu käsiase.

shemaneannnugent31082013

Shemane Ann Nugent oli saapunut Fort Worthin kansainväliselle lentokentälle torstaina, kun hän meni normaalisti turvatarkastukseen. Siellä kuitenkin paljastui, että naisella oli mukanaan ladattu ase. 51-vuotias Shemane kertoi virkailijoille saaneensa tappouhkauksia ja kantavansa siksi asetta. Lentokentälle se oli hänen mukaansa tullut vahingossa unohduksen takia, mutta siitä huolimatta hänet pidätettiin.