Minnie Driver palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oopperan kummitus ja Conviction -elokuvista tuttu Hollywood-näyttelijätär Minnie Driver on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa. Vuonna 2008 uutisoitiin Minnien hellyyttävästä raskaudesta ja Henry Story Driverin syntymästä, mutta lapsen isän henkilöllisyys pidettiin salaisuutena.

Nyt Minnie nähdään pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hänet kuvattiin eilen Malibun rannalla nauttimassa aurinkolomasta poikansa kanssa.

43-vuotias Minnie Driver jätti aktiviiuransa näyttelijänä jo vuosia sitten. Taannoin hänet nähtiin kuitenkin vierailemassa Lisa Kudrowin tähdittämässä komediasarjassa Wed Therapy, jossa Minnie näytteli entistä lapsitähteä. The Observer -lehden mukaan Driverin Henry-pojan isä on eräs The Riches – televisiosarjan käsikirjoittajista. Driver näytteli sarjassa vuosina 2007-2008. Driver tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös musiikkiurastaan. Hän on julkaissut yhteensä kaksi albumia, joista viimeisimmällä vierailee muusikko Ryan Adams.