Uskoisitko tätä kaunotarta 67-vuotiaaksi? Cher upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Cher on tehnyt mittavan uran musiikkibisneksessä. Hän valmistelee parhaillaan uusinta Closer To The Truth -albumiaan, jota varten täytyi luonnollisesti ottaa mainoskuvia.

67-vuotias Cher julkaisi Twitter-blogissaan uuden albumin kansitaidetta, jossa vaaleahiuksiseksi muuntautunut diiva poseeraa viettelevästi Playboy-lehden hengessä. Tähden yllä nähdään kermanvärinen yöpaita. Kauneusleikkauksilla itseään nuorentanutta puumanaista pidetään yleensä plastiikkakirurgisena hirvityksenä, mutta uusimmissa kuvissa hän näyttää varsin viehkeältä ja nuorekkaalta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Cher aloitti musiikkiuransa jo 1960-luvulla esiintymällä miehensä Sonnyn kanssa Sonny & Cher-duona. Kokoonpano hajosi vuonna 1974, minkä jälkeen nainen on menestynyt näyttelijättärenä sekä soololaulajana.