BB-kaunotar tarjoili silmänruokaa – julkaisi bikinikuviaan verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa muistuttaa ulkomuodoltaan hieman kuuluisampaa kaunotarta, Kim Kardashiania. Tummapiirteinen neitokainen on lunastanut muodoillaan paikkansa FHM-lehden seksikkäimpien naisten listalta.

Georgia nauttii usein huomiosta, jota tähti saa lisäiltyään sosiaalisen median sivustoille paljastavia otoksia. Kokosimme yhteen Salpan kesän kuumimmat bikiniotokset, joissa naisen kurvit tulevat esille. Malli treenaa säännöllisesti vartaloaan, ja tulokset ovat vähissä pukeissa helposti nähtävillä.

28-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar kertoi taannoin olleensa nuorempana nörtti, joka verhosi kauneutensa ison afrotukan ja silmälasien taakse. Sittemmin tyylinmuutos on tehnyt hänestä erään halutuimmista julkkisneitokaisista.