One Direction -fanit leiriytyivät Lontoon keskustaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -poikabändi kuuluu tämän hetken kuumimpiin pop-nimiin ja yhtyeen tuotot tulevat pian ylittämään maagisen miljardin dollarin rajapyykin. Elokuun loppupuolella sai ensi-iltansa yhtyeen taipaleesta kertova elokuva This is Us, joka on saanut miljoonat fanit liikkeelle.

Esimerkiksi Lontooseen elokuvan ensi-iltaan poliisi odotti tuolloin peräti 70.000 One Direction -fania. Tosifanit olivat saapuneet paikalle jo kaksi päivää ennen näytöstä. Heidän ainoana toiveenaan oli nähdä idoleitaan edes vilaukselta. Rohkeimmat uskalsivat toivoa jopa nimikirjoituksia, The Telegraph uutisoi. Oheisissa kuvissa nähdään tunnelmia Lontoon 1D-leiristä, joka on sittemmin jo kadonnut elokuvan saatua ensi-iltansa.

Yhtye myy runsaasti levyjä, konserttilippuja, oheistuotteita ja ensi-iltansa 29. elokuuta saavaa elokuvaansa. One Directionin tuotot tulevat ensi vuonna ylittämään jo miljardin dollarin, eli noin 751 miljoonan euron rajapyykin. Jo pelkästään yhtyeen vuonna 2014 järjestettävän Where We Are -stadionkiertueen odotetaan tuottavan yli 200 miljoonaa dollaria.