Awwww! Tältä kuulostaa kuorsaava ankanpoikanen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni kärsii kiusallisesta ongelmasta, joka pitää muita ihmisiä yöaikaan hereillä. Kyse on kuorsaamisesta. Lemmikinomistajat tietävät, että myös eläimet saattavat kuorsata. Etenkin lyhytkuonoiset koirat voivat pitää nukkuessaan niin valtaisaa korinaa, että ne on pakko panna öisin makuuhuoneen ulkopuolelle.

Nyt verkossa nähdään hieman harvinaisempaa kuorsaamista, sillä videon nukkuvaksi tähdeksi nousee suloinen ankanpoikanen. Keltainen räpyläjalka pitää hassua ääntä omistajansa vatsan päällä nukkuessaan. Erään YouTube-käyttäjän mukaan ääni muistuttaa ilmapallon raapimista.

Kerroimme taannoin, että kuorsaamista pystyy harvoin estämään kokonaan, mutta sen hillitseminen on mahdollista esimerkiksi pölyn minimoimisella, painon pudottamisella ja ruokavalion muuttamisella. Myös tupakka ja alkoholi vaikuttavat kuorsaamiseen.