McDonald’s ottaa kanansiivet ruokalistalleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuin pikaruokaketju McDonald’s tunnetaan etenkin legendaarisista Big Mac -annoksistaan, johon kuuluu niin kahdella pihvillä varustettu kerroshampurilainen sekä ranskalaiset perunat ja juoma. Toisinaan ravintola kokeilee uusia aluevaltauksia.

Nyt hampurilaisjätti on päättänyt ottaa ruokalistoilleen lähes kaikkien rakastaman herkun, nimittäin kanansiipiannoksen. USA Todayn mukaan ensin listoille tulevat friteeratut kananasiivet, ja annoksen nimi on Mighty Wings. Tuotetta testattiin ensin pelkästään Atlantassa, ja nyt yhtiö on päättänyt ottaa sen myyntiin maanlaajuisesti.

Annoksen hinnaksi on määritelty 4,99 dollaria, eli 3,70 euroa, ja sillä saa viisi siipipalaa. Suomessa annosta ei vielä nähdä, koska McDonald’s on päättänyt kokeilla siipiään toistaiseksi vain Yhdysvalloissa. McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä ja se löytyy 119 maasta.