BB-pettymys! Suosikkiasukasta ei sittenkään nähdä Big Brotherissa

Big Brother · Stara.fi

Monet Big Brother -ohjelman fanit odottavat parhaillaan kovasti illan suoraa lähestystä, jonka myötä Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother käynnistyy. Spekulaatiot taloon astelevista julkkiksista käyvät juuri nyt kuumina.

Medioissa ja keskustelupalstoilla sinkoilevat julkkistähtien nimet, mutta tänään jo esitetyssä Big Brother Extra -ohjelmassa selvisi pari olennaista asiaa. Ohjelman käsikirjoittaja Joni Soila kertoi, ettei talossa nähdä Johanna Tukiaista eikä myöskään aikaisemmilta BB-kausilta tuttuja asukkaita.

Näin ollen eräs taloon kovasti toivottu julkkistähti Niko Saarinen ei ole astelemassa taloon, vaikka hän on ollut yksi toivotuimmista julkkiskauden asukkaista. Niko on noussut parin viime vuoden aikana suureen suosioon erityisesti kärjekkäiden kommenttiensa myötä. Erityisen suuren suosion sai taannoinen Viidakon tähtöset, jossa Saarinen laukoi jo klassikoksi muodostuneen ”Mä oon nevöhööd susta” -kommentin kanssakilpailijalleen.