Syyrian hakkeriarmeija iskee verkkosivuille – tältä näyttää tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvallat on uhannut Syyriaa ohjusiskuilla syrjäyttääkseen maan presidentti Bashar al-Assadin hallinnon. Lisäksi Syyria on rikkonut kansainvälisiä normeja toteuttaessaan kemiallisen iskun pääkaupungin Damaskoksen lähellä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Syyria yrittää aiheuttaa jälleen lisähämmennystä elektronisen armeijansa avulla, ja iskun kohteeksi joutuivat ensimmäisten joukossa muun muassa New York Timesin nettisivut sekä miljoonien ihmisten käyttämä mikroblogipalvelu Twitter, Gawker raportoi.

Twitterin mukaan isku ei haitannut suuresti sen toimintaan, ainoastaan kuvien katseleminen estyi välillä ja sivusto toimii normaalisti. Myös New York Timesin verkkosivut ovat entisellään. Eilen maanantaina Syyrian nettiarmeija hyökkäsi Yhdysvaltojen merijalkaväkeä vastaan ja onnistuivat tunkeutumaan niiden verkkosivuille.