Andy McCoy valitsi kolme asukasta suoraan häätöäänestykseen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Andy McCoy joutui hetki sitten vaikeaan paikkaan, sillä hän joutui valitsemaan kolme asukasta suoraan häätöäänestykseen. Rocktähti totesi, ettei hän ollut ehtinyt vielä tutustua asukkaisiin, mutta se ei auttanut ja valinta täytyi tehdä.

– Entäs toi bimbo, joka oli mun videolla? Olikse Claudia vai Marianne. Ai, toi yks tyyppi on töissä Seiskassa. Kai. Jeah, se. Se on Seiskassa duunissa. Joo se on aika heavy syy. Se lehti on mun mielestä kaamea, Andy McCoyn valitsi Kai Merilän häätöäänestykseen.

– Toi iskelmäjätkä Frederik sais lähteä pois. Sori ei sais nauraa. Mä rakastan rock’n’rollia ja vihaan iskelmää. Hiffaat varmaan, Andy perusteli Frederikin valintaa.

– Ja sit kolmas. Venaas. Vaikka sit toi Claudia. En mä ees tiedä miks. Mä vain katoin kuvaa.

Big Brotherin ensimmäisessä häätöäänestyksessä ovat suoraan Kai Merilä, Frederik ja Claudia Eve.

Hetki valinnan jälkeen Andy McCoy palasi asukkaiden keskuuteen ja kertoi saaneensa koskemattomuuden häätöäänestyksessä. Lisäksi hän paljasti saavansa asua omassa huoneessa, jossa on myös oma kylpyhuone.