Miley Cyrus tunnusti: ”Olen sekaisin, ja minulla v**usti ongelmia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisen Disney-tähden Miley Cyrusin elämä on nykyisin yhtä hullunmyllyä ja näyttelijä-laulaja shokeerasi ihmisiä MTV:n Video Music Awards -tapahtumassa roisilla esityksellään. Moni on jo pitkään aistinut teinipopparin kärsivän isoimmista ongelmista.

Nyt Miley on avannut suunsa pepputanssikohuun liittyen. Nainen on tunnustanut People-lehdelle kärsivänsä ongelmista etenkin Hannah Montanan roolin vuoksi.

– Olen sekaisin, ja minulla v**usti ongelmia. Olen kyllästynyt kaikkeen ja jokainen tekee kettuuntuneena tyhmiä ratkaisuja. Minulla ei ole normaalia elämää. Yritän välillä pitää taukoja, mutta en ole siinäkään kovin hyvä, Miley avautui.

– En ole koskaan ollut samanlainen kuin Disney Channelillä esittämäni Hannah Montana ja tahdon tehdä sen kaikille selväksi.

Tähti aiheutti kohun kiehnäämällä vähäpukeisena Robin Thicken kanssa Blurred Lines -kappaleen esityksen aikana. Neitokaisen rivoilun kerrottiin tehneen loven myös hänen ja kihlattu Liam Hemsworthin suhteeseen. Miehen ystävät yrittivät saada poikaystävää ottamaan etäisyyttä rohkeaan tähtikaunottareen.