Monacon prinsessa vesileikeissä – näyttävä hyppy mereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monacon prinsessa Charlene ei lukeudu niihin kuninkaallisiin, joita suomalaiset viihdelehdet seuraavat herkeämättä. Prinssi Albertin sporttinen puoliso voisi ainakin ulkoisen olemuksensa perusteella saada enemmänkin huomiota, sillä hän tuli alunperin tunnetuksi urheilutähtenä ja meni naimisiin hurjan kohun saattelemana.

Nyt Prinsessa Charlene on kuvattu nautiskelemassa vesileikeistä Monacon edustalla yhdessä ystäviensä kanssa. Mustaan märkäpukuun sonnustautunut kaunotar esitteli kuvaajille upean uimahypyn.

35-vuotias prinsessa Charlene, alunperin Charlene Wittstock, on Monacon prinssi Albertin vaimo, eli Grimaldin hallitsijasuvun jäsen. Charlenen huhutaan yrittäneen paeta maasta juuri ennen häitään, mutta Monacon poliisi otti hänet kiinni Nizzan lentokentällä, takavarikoi hänen passinsa ja palautti palatsiin. Uimarina alunperin tunnetuksi tullut Charlene edusti silloista kotimaataan Sydneyn olympialaisissa vuonna 2000. Kaunotar jätti aktiiviuran urheilijana vuonna 2007 seurusteltuaan vuoden ajan prinssi Albertin kanssa.