True Blood -hittisarja lopetetaan! Fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen suosikkisarja True Blood yhdistelee draamaa, fantasiaa ja mustaa komediaa vampyyritarinoissaan. Anna Paquinin, Stephen Moyerin ja Alexander Skarsgårdin tähdittämä ohjelma on tunnettu muun muassa kiihkeistä seksikohtauksistaan.

Nyt vampyyrisarjan fanit saavat surullisia uutisia. True Blood nimittäin loppuu vuonna 2014. Tuotantoyhtiö HBO on ilmoittanut, että sarjan seitsemäs kausi jää sen viimeiseksi. Kuuden menestysvuoden jälkeen ohjelman tuottajat lupailevat True Blood -sarjalle katsojia tyydyttävää loppua, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Vielä viime vuonna tuotantoyhtiö markkinoi hittisarjaa näyttävällä kampanjalla, eikä sarjan lopettamisesta ollut tietoakaan.

Ohjelma perustuu Charlaine Harrisin The Southern Vampire Mysteries -menestyskirjoihin. Se kertoo ajasta, jolloin vampyyrit ovat ilmoittaneet olemassaolostaan ihmisille, kun Japanissa on keksitty keino valmistaa keinotekoista verta. Ohjelma seuraa päähenkilö Sookie Stackhousen ja tämän läheisten elämää sekä naisen rakkautta Bill Compton -nimiseen vampyyriin.