Treffeillä elokuviin? Älä valitse ainakaan näitä leffoja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffeillä mennään usein elokuviin ja jossain vaiheessa leffoja katsellaan yhdessä myös kotisohvalla. Kun suhde on vielä deittailuasteella, kannattaa pohtia tarkkaan, mikä elokuva on hyvä panna pyörimään. Kanavapaketteja Britanniassa tarjoava TalkTalk-yhtiö listasi parhaimmat ja huonoimmat elokuvat treffeille.

Kyselyn mukaan kaikista huonoin treffien elokuvavalinta on legendaarinen Manaaja. Treffeillä ei myöskään tulisi yhtiön mukaan katsoa Schindlerin listaa, Teksasin moottorisahamurhaajaa, Painajainen Elm Streetillä -kauhua tai Terminaattoria. Kannatusta eivät myöskään saa Star Wars -elokuvasaagan osat tai Bruce Willisin tähdittämä legendaarinen Die Hard. Myös Spice World, Basic instinct ja America Pie luokitellaan kielletyjen elokuvien listalle.

Mitä sitten treffeillä kannattaa katsoa? Ykköseksi nousevat romanttiset hömppäelokuvat Rakkautta vain ja Notting Hill. Heti näiden elokuvien perässä suositellaan Dirty Dancingia, Pretty Womania ja Bridget Jonesin päiväkirjoja. Mikäli TalkTalkiin on uskominen, myös Titanic ja Forrest Gump edustavat mainioita treffielokuvia, kuten myös Kun Harry tapasi Sallyn, Päiväni murmelina ja Sekaisin Marista.