Marianne Kallio: ”Eiks suomalaiset keksinyt suklaan?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava 19-vuotias povipommi Marianne Kallio on tarjonnut puheillaan asukkaille paljon hauskoja hetkiä, mutta myös huolta, sillä neitokainen päästelee suustaan usein vähän turhankin levotonta juttua.

Viime yönä Mariannen puheista huolestunut Claudia joutui pitämään teinitytölle puhuttelun, jossa hän varoitti tätä pilaamasta mainettaan. Tänään silikonirintainen nuori nainen on ollut kovasti äänessä, ja tarjonnut muuten varsin seesteisessä talossa hauskaa kuultavaa. Hetki sitten Marianne pohti suklaan alkuperää.

– Eiks suomalaiset keksinytkin suklaan? Marianne totesi muille.

– Ihanaa! Intiaanit keksivät suklaan raakapavuista. Missä meillä kasvaa kaakaopapuja? Susanna Indren nauroi.

– Turussa? En mä oon ikinä nähnyt, Marianne vastasi huomattuaan olleensa väärässä.

Keskustelu BB-talon pihamaalla jatkui, ja asukkaista Sara Sieppi ihmetteli miksi tiistai-iltana asukkaille ei ollut järjestetty bileitä. Monet aikaisemmista kausista ovat alkaneet vauhdikkailla bileillä, mutta tänä vuonna asukkaat saivat muutaman juoman ja suuntasivat nukkumaan.

– Silloin yhdellä kaudella niillä oli heti isot bileet, XL-malli Johanna muisteli.

– Se oli ihan kauheeta katsottavaa, Sara Sieppi komppasi.

– Mieti kun sammuisi paljuun jalat silleen ja pi**u silleen, Marianne laukoi.