Kännykkäsovellus herättää lasten piirrokset eloon 3D-versiona

Digi · Stara.fi

Älypuhelinten mahdollisuudet kasvavat päivä päivältä, ja vain sovelluskehittäjien mielikuvitus tuntuu olevan enää rajana kehityiselle. Nyt on esitelty erityisesti lapsille suunnattu uskomaton sovellus, joka herättää lasten piirtämät hahmot eloon kolmiulotteisena kännykän näytöllä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lisätyksi todellisuudeksi kutsutaan ominaisuuksia, joiden hyödyntäminen on parhaillaan nopeassa kasvussa. Siinä kännykän näytöllä esiteltävään kännykkäkameran kuvaan lisätään päälle reaaliajassa jotain täysin uutta. Esimerkiksi tanssivia ja lentäviä piirroshahmoja lasten oman kodin pöydälle.

Australialainen Jellybeanstreet on lanseerannut colAR Mix – 3D coloring book -nimisen sovelluksen, joka saa hymyn lapsen kuin lapsen huulille. Lapsille toimitetaan värityskirja, jossa he voivat värittää satuhahmoja haluamallaan tavalla. Sen jälkeen sovellus herättää hahmot väreineen eloon. Parhaillaan sovellusta tarjotaan vielä ilmaiseksi App Storessa, mutta uudet värityskuvat maksavat erikseen.