Frederik kiteytti: ”Jos on pienet tissit, niin sitten ottaa silikonit”

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother -talon silikonipommi Marianne Kallio on ollut ensimmäisistä tunneista saakka tiiviisti muiden asukkaiden puheenaiheena. Neitokainen on pitänyt itsekin aktiivisesti juttelua yllä, ja esimerkiksi eilisillan bileissä arvuuteltiin, miksi nainen on ottanut silikonit niin nuorena.

Tänä aamuna eilisestä saakka jatkunut silikonikeskustelu päättyi lopulta siihen, kun Frederik niputti pian heräämisen jälkeen keskustelun yhteen ytimekkääseen kommenttiin.

– Jos on pienet tissit, niin sitten ottaa silikonit. Se on ihan hyvä, Frederik kiteytti.

19-vuotias Marianne itse valitteli, kun ei ollut saanut yöllä nukutuksi ja sitä, että hänen kurkkunsa oli kipeä. Nainen ei suostunut näyttäytymään kameroille tai muille asukkaille, vaan peitti päänsä viltillä. Loppujen lopuksi krapulainen Marianne hiippaili pitkin BB-taloa viltti päänsä päälle heitettynä, kunnes ryömi takaisin vällyjen väliin.

Mariannen puheista huolestunut Claudia joutui äsken pitämään teinitytölle puhuttelun, jossa hän varoitti tätä pilaamasta mainettaan. Tänään silikonirintainen nuori nainen on ollut kovasti äänessä, ja tarjonnut muuten varsin seesteisessä talossa hauskaa kuultavaa.