Beyonce tilasi valtavan kana-annoksen: ”580 kanansiipeä, 48 kokonaista kanaa…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce on ottanut keikoilleen aikamoisen diivalinjan, sillä hän määrää hyvin tarkkaan niin hänestä otettavat valokuvat kuin takahuoneen antimetkin. Neitokaisen tiedetään myös rakastavan brittiläisen Nando’s-ravintolaketjun kanaruokia, joita hän aina tilaa maassa käydessään.

Kuva: Splash

Viimeksi julkisuuteen nousi Beyoncen Dublinissa tilaaman annoksen ruokakuitti, kun nainen oli ostanut konsertin jälkeen kanaherkkuja lähes 900 eurolla. Tällä kertaa nainen pisti vielä paremmaksi, sillä Beyonce tilasi Essexissä Nando’sin kanaruokia yli 1.700 eurolla. Tilaukseen kuului 48 kokonaista kanaa, 580 siipeä, 48 ranskanperuna-annosta, 24 rasiaa coleslawia, 24 annosta riisiä ja 12 kasvishampurilaista.

BBC:n mukaan tilauksen teki Beyoncen tiimiin kuuluva henkilö ja lasku maksettiin käteisellä. Viimeksi ateriaan kuului vain 28 kokonaista kanaa ja 70 kanansiipeä. Tällöin laulajan kananhimon huhuttiin johtuvan naisen raskaudesta.