Rita Ora ihastui Harry Stylesiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -tähti Harry Styles on kieriskellyt lähiaikoina hänen seksuaalisuuttaan spekuloivissa otsikoissa. Mies on paljastanut myös, että hänellä ei ole ollut elämänsä aikana kuin kaksi seksikumppania. Nyt eräs yllätysnimi on kertonut ihailevansa 19-vuotiasta Stylesiä.

Musiikin ihmemies Calvin Harrisin kanssa seurusteleva 22-vuotias Rita Ora sanoi Top of the Pops -lehdelle, että hän uskoo monen kuuluisuudessa elävän naisen olevan ihastunut Harry Stylesiin. Naiset eivät vain myönnä sitä. Kun neitokaiselta itseltään tiedusteltiin Harry Stylesiin liittyviä ihastuksen tunteita, myönsi Rita omaavansa niitä, mutta ei ole aikeissa tehdä asialle mitään.

– Uskon olevani ainoa, joka uskaltaa myöntää olevansa häneen ihastunut. Pidän hänen hiuksistaan ja siitä, että hän on hauska ja söpö, Rita nauroi.

Rita Oran ja Calvin Harrisin suhde käynnistyi Las Vegasissa, kun he olivat pusutelleet DJ-kopissa kesken Harrisin soittokeikan. Pariskunta on myöntänyt pitävänsä suuresti toisistaan, mutta kuuluisuus tekee lisähaastetta suhteelle.