Selena Gomez haaveilee olevansa paha tyttö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaiset teinitähdet vaihtavat yleensä tyyliään jossain vaiheessa uraansa siloposkisesta laulajasta rouhean seksikkääksi esiintyjäksi. Hyvä esimerkki on Hannah Montanana tunnetuksi tullut Miley Cyrus, joka nykyään uudessa ulkonäössään ja tekemisissään jopa mauttomuuksiin asti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Selena Gomez haaveilee olevansa olla paha tyttö, ainakin valkokankaalla. Neitokainen on kertonut tahtovansa värjätä hiukset pikimustaksi ja esiintyä seuraavassa roolissaan rankkana tyyppinä. 21-vuotias Selena on aiemmin näytellyt lähinnä kilttiä tyttöä.

– Tahdon yllättää ihmiset sen sijaan, että näyttelisin jälleen jossain teinikomediassa, Selena jutteli HollywoodLife.comille.

Amerikkalainen laulajatar Selena Gomez aloitti hiljattain uuden Stars Dance -kiertueensa. Selena kuvattiin uuden kiertueen ensimmäisellä keikalla Vancouverissa. Samalla paljastui, että seksiä tihkuva esitys on ottanut kovasti mallia Britney Spearsin vuonna 2009 Suomessakin käyneestä Circus-kiertueesta, sillä mukana on muun muassa trapetsilla taiteilua.

Selena Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa. Musiikillinen ura käynnistyi vuonna 2006 Brain Zapped -elokuvan tunnuskappaleella. Neitokainen muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan kanadalaiseen Justin Bieberiin, ja äskettäin Selena tunnusti, että poppari on hänen elämänsä mies.